Het gezicht achter Rekel

Gezicht achter Rekel

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het gezicht en het verhaal achter Rekel!

Ik ben Maayke, - moeder van 4 lieverds - en bedenker en maker van alle producten die je in de Rekel webshop vindt.

Een jaar na de geboorte van onze jongste zoon - die inmiddels alweer acht jaar is - ben ik begonnen met Rekel (dit jaar vier ik dus mijn achtjarig jubileum als ZZPer!) en heb ik mijn baan in de gehandicaptenzorg opgezegd.
Voor de kinderen maakte ik al bandana slabbetjes (iets met doorkomende tandjes en veel kwijlen) en vervolgens heb ik van dezelfde stoffen combinaties grote slabben ontwikkeld. Ze bevielen erg goed en werden dan ook dagelijks, jaar in jaar uit gebruikt.
Daarom voelde het logisch om Rekel te beginnen met de verkoop van deze slabbetjes (de allerfijnste, vrolijkste en meest zachte slabben, al zeg ik het zelf!) en langzaamaan breidde het steeds meer uit. De slabben staan nog steeds in de webshop, maar ik wordt nu voornamelijk gevonden op de boxkleden. Die zijn natuurlijk ook erg leuk, vooral omdat je zelf de stoffen, dikte en maat kan kiezen!

Ik hou van mooie illustraties, beetje gekkigheid, Zweden, natuur, boeken (lezen en schrijven), muziek en natuurlijk mijn gezin. Naast het naaien van de producten, houd ik mij bezig met het onderhouden van de website, maken van alle foto's, het contact met klanten, bijhouden van sociale media,...
Jan Willem helpt mij met het knipwerk; dit vergt soms reken- en meetwerk met alle maatwerk boxkleden. En getallen... Tsja, dat is nu eenmaal niet mijn sterkste punt. Maar laat dat nou net iets zijn waar mijn man heel goed in is. Vandaar dat ook de boekhouding op zijn bordje komt te liggen 🤭

Zou je meer over mij/Rekel willen weten? Ik hou ook van een gezonde dosis nieuwsgierigheid, dus houd je zeker niet in met vragen stellen! Via de mail of het contactformulier kun je mij benaderen!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *